Országos Kríziskezelő Információs Szolgálat

nov.06

http://www.krizistelefon.hu

Országos Kríziskezelő Információs Szolgálat

Kiszolgáltatott helyzetben van? Bántalmazták vagy megalázták? Családon belüli erőszak áldozatává vált? Hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat ingyenes segélyvonalát: 06-80-20-55-20.
A
Szolgálat már elektronikus úton is elérhető a
http://www.krizistelefon.hu, illetve az alábbi e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
A Szolgálat a nap 24 órájában segít Magyarországon élő magyar és nem magyar állampolgárnak. Elsődleges feladata a tájékoztatás, szükség esetén azonnali beavatkozás. A Szolgálat helyszíne szigorúan titkos, a hívóval személyes találkozásra nincs lehetőség. A lefolytatott beszélgetéseket magnófelvétel nem rögzíti, a munkatársak szigorú titoktartási kötelezettséggel dolgoznak. A Szolgálat tanácsadói az ország bármely területéről beérkező hívásokra a telefonáló kérésére vagy vele egyeztetve azonnali intézkedést vagy elhelyezést kezdeményezhetnek. A Szolgálat együttműködik a Magyarországon működő intézményekkel, más telefonos szolgálatokkal és civil szervezetekkel.

Segítünk, ha Ön is akarja!

 • Bajban vagy? Úgy érzed, bántanak? Olyan dolgok történnek veled, melyet Te nem akarsz? Nem értenek meg a körülötted lévők? Csupa-csupa kérdőjel és nem tudod hova fordulhatsz segítségért, hol hallgatnak meg. Lehet, hogy a Te életedet is megkeserítik a családodban vagy az iskolában.

 • 2011. június. 28.

  Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is!

  Ki akar elszökni otthonról?
  Ha már elszöktél otthonról?
  Legfontosabb a biztonságod!?
  Gyakori kérdések

OGYEI © 2011