Könyvajánló: Péterfy-Novák Éva - Egyasszony

szept.18

Péterfy-Novák Éva közel harminc évig hordta magában történetét. Történetet egy mozgássérült és értelmi fogyatékos kislány elvesztéséről, egy halva született kisfiúról és egy pokollá váló házasságról. Terapeutája tanácsára kezdett írni, így látott napvilágot szavakba öntve mindaz, ami egy asszonnyal megtörtént.

1234665_5Megszületett az Egyasszony blog, amely megmutatta, hogy Péterfy-Novák Éva története nem csak egy asszony története. Addig elhallgatott, fájdalmas emlékek kerültek a felszínre, mert a blog szövegei sok ezer nőnek adtak erőt addig feldolgozhatatlannak hitt események kibeszéléséhez.

Ez a történet semmit sem tagad, semmit sem szépít – Péterfy-Novák Éva őszintén beszél a súlyosan értelmi fogyatékos kislányával töltött évekről, az őt ért veszteségekről, a nők bántalmazásáról, és mindarról, ami segített megtenni a következő lépést.
Így segít kimondani, amiről mindenki hallgat.

A könyv linkje: http://www.libri.hu/konyv/peterfy-novak_eva.egyasszony.html

  • Ajánló rovatunkban nemcsak szakemberek, hanem a lakosság is talál a témához kapcsolódó könyveket, irodalmi műveket, filmeket, konferenciákat, rendezvényeket. Továbbá ezen az oldalon megtalálható a segítő szervezetek listája, melyek készek akut probléma esetén segítséget nyújtani. Természetesen a lista soha nem „teljes”. Várjuk azon szervezetek, szakemberek jelentkezését, akik segítenénk munkánkat. Valamint tisztelettel és örömmel fogadjuk mindenki segítségét, aki a témához kapcsolódóan, filmet, könyvet, színdarabot, publikációt juttat el hozzánk a központi e-mail címünkre az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

  • 2011. július. 05.

    Orvosi ügyeletek
    Drogambulanciák
    Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézet (SZMI) Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat
    Tanácsadó szervezetek

OGYEI © 2011